Mijn naam is Huub Giesbertz

 

Ik ben een autodidact die het fotograferen geleerd heeft in de praktijk. Als medewerker communicatie voor de A2 tunnel van Maastricht heb ik het hele proces van de bouw van de A2-tunnel in beeld gebracht. Hier is ook

mijn passie ontstaan voor grote constructies.

 

Mijn voorliefde voor wat betreft het onderwerp van mijn foto’s ligt vooral bij mooie details van grote constructies, industrieel verval en onderdelen van industriële gebouwen.

Ik werk daarnaast ook in opdracht en maak dan o.a. bijzondere portretfotografie.

 

Mijn foto's hebben over het algemeen een zo neutraal mogelijke kleur. De kleur wordt er later ingebracht

door ze te bewerken. Zodra ik zelf een "wauw"gevoel krijg gaat de foto naar de drukker in Schotland. Hier wordt de foto geprint op geborsteld aluminium waardoor het industriële onderwerp extra benadrukt wordt. Het effect van het geborstelde aluminium dat je door de print heen ziet moet je in het echt zien, wat je op de foto als wit ziet blijft geborsteld aluminium, dit geeft nog meer het industriële effect weer, bij de juiste belichting is de lichtinval telkens anders en het beeld dat je ziet dus ook. Dit maakt mijn werk

bijzonder en speciaal.

De kunstwerken zijn aan de achterkant voorzien van een exclusief afstandsprofiel en voorzien van 2 degelijke ophangpunten. Bekijk hier mijn galerij.

Voor meer informatie over een bepaald kunstwerk kunt u mailen naar info@deelkunstnu.nl.

 

Al mijn werken in een bepaalde oplage komen.

De werken die op de site staan komen in een oplage van 15 en er is aan de achterkant een certificaat van echtheid met mijn handtekening.