Welkom, en wat leuk dat u even de tijd neemt om dit te lezen en misschien wel even een kijkje te nemen in mijn galerij.

 

Te beginnen bij het begin. Mijn naam is Priscilla van Vlaanderen en ik ben geboren in het jaar 1989 te Nijmegen. Natuur, creatief en gevoel zijn altijd al veelvoorkomende woorden geweest in mijn leven. Ik ben inmiddels al een langere tijd werkzaam als bloemist en dacht daarmee alle creatieve honger in mij te stillen, maar door de jaren heen voelde iets in mij nog niet compleet.

 

 

We lopen allemaal wel eens tegen lastige uitdagingen aan in het leven en dit bracht mij ertoe om zo'n 4 jaar geleden te gaan tekenen. Hierdoor kon ik goed mijn gevoelens los laten. Het potlood heb ik inmiddels ingeruild voor een kwast, de kunstinnige reis begon en vond daarmee ook het ontbrekende stukje in mijn leven.

Schilderen is voor mij een moment van zelfreflectie, accepteren en loslaten. Schilderen deed ik in het begin puur voor mijzelf, maar door de positieve en motiverende geluiden om mij heen durfde ik het later ook te delen met de rest van de wereld. En wat mijn schilderijen bleek los te brengen in anderen gaf mij nog meer motivatie om het te blijven delen met anderen. Het groeide langzaam uit tot meer. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij www.deelkunstnu.nl. Mijn schilderijen vallen in mijn ogen onder het kopje 'intuïtief schilderen'.

Kleuren spelen voor mij daarbij een erg belangrijke rol en elke kleur representeert dan ook een gevoel voor mij. Tot de dag van vandaag en hopelijk nog vele jaren blijf ik creëren, leren en ontdekken op het gebied van kunst. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, maar ik leerde gaande weg ook dat mijn beste creaties niet op commando komen, maar alleen wanneer ik het voel. En dat ben ik. Ben je benieuwd wat ik maak, kom een kijkje nemen in mijn galerij. Ik heb nog niet heel werken maar zal dit de komende maanden aanvullen!