Graag wil ik mij even voorstellen; mijn naam is Sonja Mansueti-Luynenburg (52 jaar).

 

Al op vrij jonge leeftijd (8) ben ik gaan schilderen bij mijn opa in het atelier. Eigenlijk ben ik nooit gestopt, en ook gaan experimenteren met andere materialen.

Ik ben als juf in het basisonderwijs (27 jaar) aan het werk geweest en heb 3 kinderen grootgebracht. Kunst kwam in die jaren op de tweede plaats.

Sinds 2015 ben ik me volledig gaan bezighouden met kunst. Ik maak objecten met verschillende materialen, werk met stoffen, grimeer bij jeugdtheater, schilder/teken, maak sieraden enz. Maar in hoofdzaak maak ik muurschilderingen. Mijn werk is voor 90% in opdracht gemaakt. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich hier melden.

Verder hou ik me bezig met het illustreren van kinderboeken.

 

Nu wil ik graag aan wat doeken van mijzelf werken. Mijn werk is over het algemeen kleurrijk en ik werk het liefst met acrylverf. Uiteraard sta ik open voor opdrachten, ook op muren, voor bedrijven en particulieren. Kortom... heeft u een idee, kom er gerust mee, dan maak ik het voor u in goed overleg. Neem een kijkje in mijn galerij ! Mocht u over willen gaan tot een aankoop, en het is haalbaar, dan kom ik het werk persoonlijk brengen. 

Voorbeelden Muurschilderingen