Portretten op maat door Kathrin Locker


Werkwijze

Basis voor mijn schilderijen zijn foto’s. Ik begin met schetsen in potlood of houtskool om een gezicht te leren kennen. Deze kennis breng ik in ruige verfstreken met acrylverf over op doek. Dan werk ik mijn onderwerp in olieverf uit.

Het maken van een schilderij duurt gemiddeld vier tot zes weken . In deze tijd breng ik regelmatig kleine veranderingen in mijn werk aan. Als het werk af is moet het ongeveer vier weken drogen.

Voorwaarden

Voor het maken van een schilderij heb ik maximaal drie digitale foto`s in kleur nodig. Na aanleiding van de foto beslis ik of ik de opdracht aan neem of niet. Als ik beslis een gezicht te schilderen mag de opdrachtgever het schilderij kopen als het werk aan zijn verwachtingen voldoet. Is

dat niet het geval blijft het in mijn bezit. Ik behoud me het recht voor afbeeldingen van mijn werk openbaar te maken. Ik garandeer dat dit nooit met de naam van de geportretteerde gebeurt.

Voorstudies kunnen worden gedeeld maar blijven in mijn bezit.

Prijzen

20x30 cm 350,- incl. btw.

30x40 cm 400,- incl. btw.

Prijs voor groter werk in overleg

 

Bij interesse klikt u hier

 

Mijn werk is gemaakt van hoogwaardige olieverf op linnen en is niet ingelijst. De randen van het doek zijn mee geschilderd.